Menu
Ptici Opt.v1

K.R.I.K (Kreacija Režija Ideja Komunikacija)

K.R.I.K. je obrazovanje uz studij i kreacija studija u jednom.

K.R.I.K. je podrška potrebi čovjeka da se kreativno izrazi .

K.R.I.K potiče realizaciju vlastitih ideja koristeći scenske tehnike.

K.R.I. K. se oslanja na intezivnu praksu , isprobavanje, učenje kroz kreiranje i realizaciju vlastitih ideja.

Čovjek je svijetu dodijeljen rođenjem . To nije njegov svijet. To može postati njegov svijet. U njemu čovjek ne živi naprosto. On u tom svijetu doživljava doživljeno. Situacije za doživljaj dijelom ili u potpunosti i sam kreira . Jačanjem vlastite kreacije čovjek istovremno kreira vlastitost i svijet u kojem se ona realizira.

To je dinamičan, stalan proces. Tek pravom na vlastitost i kreacijama vlastitog čovjek ostvaruje svoj svijet . Tako u stranom mu svijetu čovjek kreirajući ga stvara od stranoga svoj svijet. Strani svijet tako može postati njegov svijet. U vlastitim svijetu je list sreće više i kap straha manje.

K.R.I.K. je „ ideja , jer od kada su , zahvaljujući dominantnom utjecaju tehnološkog napredka, gotovo sve umjetničke vrste, kao i život sam, postale multimedijske varijacije, ako i indirektno, zapravo nam ne preostaje drugo nego baviti se, s jedne strane esencijom, smislom i idejom, a s druge metodama, tj. kako efikasno iskoristiti sve te “blagodati”, a da pritom ne upadnemo u zamke predvidivog i banalnog . „ D.R.

[K.R.I.K] Kreacija Režija Ideja Komunikacija

Education

Obuka za razne načine rada i na različitim područjima temelji se na cjelovitoj slici čovjeka, cjelini njegovih psihičkih, fizičkih i intelektualnih mogućnosti.

Obuka za razne načine rada i na različitim područjima temelji se na cjelovitoj slici čovjeka, cjelini njegovih psihičkih, fizičkih i intelektualnih mogućnosti. U smislu provedbe programa školovanja ono ima za posljedicu ispreplitanje predmeta istraživanja i učenja. Velikim slovom je pisano poticanje Znatiželje, njegovanje Intuicije, kombinatorika Improvizacije i Hrabrost. Bez obzira na temu nekog konrektnog obrazovnog programa i broj sudionika, polaznicima se pristupa individualno, otvarajući (bez da se primarni zadatak napusti) i druge mogućnosti djelovanja, u potrazi za cjelovitim umjetničkim izrazom svih mogućnosti osobe u procesu školovanja.

http://zadarski.slobodnadalmacija.hr/4-kantuna/clanak/id/459572/niksa-eterovic-studente-ucim-da-se-oslobode-nametnutog-straha-od-pripadanja-gomoli

Yellow Fish nudi predavanja, radionice, kurseve, usavršavanje i školovanje uz rad.